Biz kızlar konu kız kıza eğlence olduğunda sayısız bahaneler üretebiliriz. Aynı alışveriş konusunda olduğu gibi.. Evliliğe bizim ülkemizde bakış açısı ; bir kere evleniyorsun, evlendikten sonra hayatın komple değişir, evlenene kadar ne yaptın yaptın, bekarken gez toz sonra çoluk çocuk vakit bulamazsın tarzında olduğu için; evlenmeden önce "Doğru mu yapıyorum acaba? Şimdi evleniyorum diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim" tarzı düşünceleri gelinin de aklından savuşturmak amacıyla evlilik öncesi bir kızlar arasında bekarlığa veda partisi şart koşulmalı bence! İşte hemen bir bahane buldum gördüğünüz gibi..! :)
top image via
Şaka bir yana bizde erkekler arasında daha yaygın olan kavram bekarlığa veda. E kına gecesi ne güne duruyor diyenlere, 500 kişi sizi süzerken ortaya çıkıp ikramlardan kafası çoktaan güzel olmuş bir orkestra eşliğinde beceremeseniz bile göbek atmaya, hatta ve hatta 'baba ocağından ayrılıyorsun artık kızım bak hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ne düşünüyorsun bu konuda' diye sizi aşırı bir duygusallığa yönelten etrafınızda dönüp şarkılar söyleyen sizi ağlayana kadar zorlayan bir toplulukla yapılan eyleme eşit değilidir bekarlığa veda! Üff kısacası ben yapamadım kızlar siz yapın. :)
Öyle bir gün için size gerekli olan en önemli şey çok yakın olduğunuz ve zevkine güvendiğiniz bir (kız) arkadaşınız. O gece sadece gezip içip tozmaktan ibaret olmasın diyorsanız o güne özel ufak tefek şeyler hazırlayabilirsiniz. Ki bence işin en eğlenceli tarafı da bu. :) Örneğin bu üstteki kurabiyeler ne kadar sevimli.. Bunların dışında eğlenceli notlar içeren davetiyeler
Partiyi daha eğlenceli hale getirecek temalar, süslemeler ve mini lezzetler
Vee en güzel kısmı konuklarınıza o günü hatırlatacak minik hediyeler..
Şöyle bir t-shirt te giyebilirsiniz.. :)
Ben çok eğlendim bu postu hazırlarken umarım sizde keyifle okumuşsunuzdur. Böyle bir parti yapmayı düşünmeyenlerin aklını birazcık çelmiş olabiliriz, rahatsızlık için özür dileriz.. Bye bye .itches! :P
Hiç yorum yok:
Yorum Gönderme